05 Δεκεμβρίου 2011

Μετά την τιμή και την δόξα της Ρωσίας ήρθε η δοκιμασία των Αθηνών.

Η κατάσταση ξεφεύγει των λογικών ορίων!



Γράφει ο Αγιορείτης μοναχός Μωυσής


Από διάφορες δημοσιεύσεις και εκπομπές έχει γίνει πλέον γνωστό, ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν διαφορετική γνώμη και άποψη, ότι η υπόθεση της ιεράς μονής Βατοπαιδίου δεν αποτελεί σκάνδαλο, αλλά ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με αλλότριους σκοπούς. Ήταν μία καλοστημένη ιδιοτελής σκευωρία, που δυστυχώς παρέσυρε πολλούς πολύ.

Το θέμα αυτό νομίζουμε θα έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο και όχι να χρησιμοποιηθεί προς καταρράκωση θεσμών όπως είναι η Εκκλησία, ο Μοναχισμός και το Άγιον Όρος. Ο κόσμος παρασύρθηκε ώστε να αμφισβητήσει και αυτό το Άγιον Όρος. Τούτο δεν θα έπρεπε να επιτραπεί, να παραταθεί, να διογκωθεί και να επεκταθεί. Τόσο κάποιοι ωφελήθηκαν από την υπόθεση αυτή και τώρα καταρρέουν. Ορισμένοι ανέβηκαν ψηλά πατώντας στην αδικία, την εξαπάτηση και την διαστρέβλωση.

Θέλησαν να αμφισβητήσουν ότι η ιδιοκτησία της λίμνης Βιστωνίδος ανήκει στην μονή Βατοπαιδίου και έτσι πλέχθηκε κατηγορητήριο ότι «ενώ δεν ήταν δική τους πώς έκαναν ανταλλαγές». Η κατάσταση ξεφεύγει των λογικών ορίων. Απορεί κανείς πολύ για τη στάση της Ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι γεγονός ότι η νοημοσύνη του μέσου Έλληνος υποτιμάται κραυγαλέως.

Μοναχοί ακτήμονες, αυτοφυλακισμένοι από ετών, που αγάπησαν τον εγκλεισμό, τιμωρούνται με υψηλές εγγυήσεις και προκαλείται έντονη ανησυχία για την κρίση της διακαιοσύνης. Το φοβερότερο είναι ότι ετέθη θέμα προφυλακίσεως του ηγουμένου, ως να ήταν ο χειρότερος εγκληματίας. Λύπη προκαλεί το ότι κανείς δεν αντιδρά. Όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι μύριοι όσοι επικίνδυνοι κακοποιοί.

Στη χώρα μας επικρατεί το παράλογο. Μετά την δόξα της Ρωσίας έρχεται η ατιμία των Αθηνών. Επί τρία έτη λοιδορείται σκαιά ένας ηγούμενος που σιωπά, υπομένει, προσεύχεται, ελπίζει, αναμένει και καρτερεί. Μόνο για την ακακία και την πραότητά του θαυμάζεται. Ο Θεός να τον ενδυναμώνει πλούσια πάντοτε. Μετά την τιμή και την δόξα της Ρωσίας ήρθε η δοκιμασία των Αθηνών.


AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!



Έτσι μπαγλαρώνουν τους κίναιδους στη Ρωσία...!


Με νόμο που εφαρμόστηκε αρχικά στην Αγία Πετρούπολη και πλέον οδεύει προς ψήφιση για εφαρμογή σε όλη την επικράτεια, οι Ρώσοι δείχνουν για μια ακόμα φορά τι πάει να πει σοβαρό κράτος που σέβεται τον πολίτη, αδιαφορώντας για τα στημένα ροζουλί πανηγυράκια των ομοφυλοφίλων και την δηλητηριώδη προπαγάνδα τους, που στρέφεται ακόμα κι εναντίον μικρών παιδιών!

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρει η Gazeta.ru, η ρωσική Δούμα (Βουλή) θα ψηφίσει τον σχετικό νόμο έτσι ώστε να εφαρμοστεί παντού στη χώρα: "Πρέπει να βάλουμε εμπόδια σε οτιδήποτε καταστρέφει τα παιδιά", λέει η Βαλεντίνα Ματβιένκο, εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

"Αν αυτός ο νόμος βοηθάει στην ασφάλεια της χώρας μας, είναι καλός: Όσοι τον παρεβαίνουν δεν πρέπει μόνο να πληρώνουν πρόστιμα (όπως συμβαίνει μέχρι τώρα), αλλά να τιμωρούνται βάση του ποινικού κώδικα", λέει η Βουλευτής Εκατερίνα Λαόβα.

Μια άλλη Βουλευτής, η Νίνα Οστανίνα τονίζει πως η προπαγάνδα των γκέυ είναι πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα όταν αναφέρεται στην "δυνατότητα" ομοφυλόφιλων ζευγαριών να υιοθετήσουν παιδιά.

Στον αντίποδα, ο Νικίτα Αλεξέεβ, εκπρόσωπος των γκέι ακτιβιστών, προειδοποιεί πως "όσοι υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο παράνομο νόμο, πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή για ρατσισμό και μίσος σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων"!

Προσωπική μας άποψη είναι πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού είναι γνωστό πως στη Ρωσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ τα "Gay Pride", ενώ το κράτος απαγορεύει και την προπαγάνδα των αδερφάτων στα Μμε κλπ!
 

 

Όσο και να σκούζουν οι εβραιοσιωνιστές δυτικοί "προοδευτικοί", ο Ορθόδοξος Πατριώτης Πούτιν ενδιαφέρεται για το συμφέρον της χώρας του και μόνο!

Μακάρι κάποτε να έρθουν αντίστοιχοι νόμοι και στην Ελλάδα!

Δείτε το ήθος του !!!

 
11 Noεμβρίου 2002. Σύνοδος κορυφής Ε.Ε - Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε κλασική "ψυχοπονιάρικη" ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου για τους Τσετσένους:


ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Η παγωμάρα που ακολούθησε την απίστευτη απάντηση Πούτιν, είναι ενδεικτική του πόσο αστείοι και ανίσχυροι είναι όλοι αυτοί οι "ανθρωπιστές" θιασώτες του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης: Μόλις βρεθεί μπροστά τους ένας σοβαρός ηγέτης, που δεν μασάει από κηρύγματα "πολιτικής ορθότητας", πανικόβλητοι οι Εβραιοσιωνιστές σιωπούν!

Καταλάβατε τώρα γιατί οι εγχώριοι προσκυνημένοι ραγιάδες δεν θέλουν καμία απολύτως σχέση με την Ρωσία;;;


Διότι η ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και ξεκάθαρη στάση Πούτιν χαλάει την σούπα των Μασόνων των "Τριμερών", των Στοών και άλλων...ιδρυμάτων!

Έτσι, μιας και φυσικά δεν τολμάνε να ακουμπήσουν τον Ρώσο ηγέτη, ρίχνουν λάσπη σε όσους έχουν στενότατες σχέσεις μαζί τους, όπως ο Ηγούμενος Εφραίμ!

Κι επειδή μερικοί "προοδευτικοί" θα κατηγορήσουν τον Πούτιν για...φασισμό (επειδή δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του), τους απαντάμε πως ΜΑΚΑΡΙ να είχαμε κι εμείς στην Ελλάδα τέτοιους "φασίστες"! 


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ", ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Όπως έγινε γνωστό, την προφυλάκιση του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ ζήτησε η ανακρίτρια, ενώ διαφώνησε μαζί της ο Εισαγγελέας, ζητώντας να επιβληθούν στον Ηγούμενο όσα και στον μοναχό Αρσένιο (δηλαδή εγγύηση 200.000 ευρώ κλπ): Η εξέλιξη αυτή, κάνει πολλά αρχιλαμόγια να ξαναζεσταίνουν τη...σούπα του Βατοπαιδίου!


Καταρχήν, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν νοείται όταν υπάρχει ένα σκάνδαλο (λέμε "όταν"), να ευθύνεται μόνο η μία πλευρά: Αν λοιπόν ο π. Εφραίμ είναι ένοχος για κάτι, τότε θα πρέπει να είναι και όσοι συνδιαλέγονταν μαζί του!


Εκτός αν κάποιοι νομίζουν πως ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ έπεσαν...θύματα απάτης ενός καλόγερου! Πραγματικά πρέπει να είναι...βλαμμένος κάποιος για να το πιστεύει αυτό!


Τι έχουμε λοιπόν; Ενώ για τους πολιτικάντηδες ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ κι επομένως δεν υφίσταται καμία κατηγορία για εκείνους, ενώ για άλλα πρόσωπα που εμπλέκονταν συνέβη το ίδιο, οι μόνοι που έμειναν να...κατηγορούνται είναι οι Βατοπαιδινοί μοναχοί!!!


Πρόκειται για πρωτοτυπία της "ελληνικής δικαιοσύνης", που θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχετη με την πρόσφατη συνάντηση Πούτιν - π. Εφραίμ!


Κι αυτό γιατί, τα μασωνοκίνητα εγχώρια τσουτσέκια της "τριμερούς" συγκυβέρνησης δεν ανέχονται κανέναν να συνάπτει σχέσεις με ηγέτες κρατών που δεν εγκρίνουν: Έτσι, η πολύωρη συνάντηση του π. Εφραίμ με τον Πούτιν και η παράκληση βοήθειας του πρώτου στον Ρώσο για να βοηθήσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την Ελλάδα, δυσαρέστησε πολλούς, με κυριότερους τους τοκογλύφους του ΔΝΤ!


Ίσως σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά αυτά, όμως αφενός είναι τουλάχιστον περίεργο ο κατεξοχήν κατήγορος, ο Εισαγγελέας να μη ζητά την προφυλάκιση και η ανακρίτρια να το κάνει!


Αφετέρου, είναι γνωστό πως οι διεθνείς συμμορίες των σιωνιστών τιμωρούν όποιους τολμάνε και μπαίνουν εμπόδιο τα σχέδιά τους!


Και ο π. Εφραίμ με το Μοναστήρι του, που διατηρούν άριστες σχέσεις με τη Ρωσία και βοήθησαν και τον Καραμανλή σ'αυτό, μπήκαν στο μάτι των αμερικανοεβραίων, όπως αναμενόταν!


Φυσικά, όσοι γνωρίζουν την υπόθεση Βατοπαιδίου και τον Γέροντα Εφραίμ, ξέρουν πολύ καλά πως δεν έχει την παραμικρή ενοχή και ότι όλα στήθηκαν για να αποκομίσουν οι Πασόκοι κομματικά οφέλη, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το αγαπημένοπ τους...σπορ, δηλάδή την ελεεινή επίθεση στο ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!


πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου