22 Οκτωβρίου 2010

"Διορατικοί" αναλυτές ή "προδρόμοι" της "Νέας Εποχής";



Τσόμσκι, Φουκουγιάμα,Χάντιγκτον,Ουμπέρτο Έκο και άλλοι πολλοί μας μίλησαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας για αυτά που έχουν σχεδιαστεί για μας χωρίς εμάς .
Άλλος τα παρουσίαζε ως δήθεν φυσικές καταλήξεις μιας αόριστα περιγραφόμενης ιστορικής νομοτέλειας, άλλος μεταμφιεζόταν σε "Ρομπέν των Δασών" και μας προσέφερε την εκδοχή του ως δώρο και συμμετοχή στην "κοσμική αφύπνιση" και άλλος πάλι (ανάλογα με τον ρόλο που του είχαν αναθέσει ) μας έδειχνε τα ...σκοτεινά σημεία του μέλλοντος.
Φυσικά όλοι τους χρησιμοποιήθηκαν απο τα επιτελεία της "Νέας Εποχής" ως πολλαπλασιαστές και πρόδρομοι αυτών που ήδη είχαν σχεδιαστεί απο τα ίδια.
Ο στόχος ήταν διπλός: αφ΄ενός η εξοικείωση του κόσμου με την επερχόμενη "παγκόσμια αλλαγή" και αφ΄ετέρου ο προληπτικός εκφοβισμός των πιο "πονηρεμένων" μέσω αυτής της επιστημονικοφανούς επίδειξης της δύναμης της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες και να παραθέσουμε δεκάδες στοιχεία τα οποία φανερώνουν ότι όλοι γενικά οι "κήρυκες" και "συμπτωματολόγοι" αναλυτές δεν κάνουν ουσιαστικά παρά την δουλειά που τους ανέθεσαν αυτοί ακριβώς που πρωταγωνιστούν στα "επιστημονικά"
τους εμπορικά και πολυδιαφημισμένα συγγράμματα.Πουθενά δεν θα διαβάσετε στα βιβλία τους κανενός είδους πολιτική ή κοινωνική πρόταση για προστασία απο όλα αυτά που αναγγέλλουν ότι θα επισυμβούν ,ούτε φυσικά κάνουν οποιαδήποτε , ακαδημαϊκή έστω, παρέμβαση σε αυτά που ήδη συνέβαιναν γύρω τους και που αποτέλεσαν δήθεν το υλικό πάνω στο οποίο βάσισαν τις "αναλύσεις" τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου